25 Ocak 2017 Çarşamba

31

Çatal Dil

şu hayatta negatiflik yaratanlar ile boş laf üretenlerin sonunda kazandığı herhangi bir durum olmuşmudur ya da mutlu sona erdiği bir durum acaba varmıdır.
herkesin ardından komiklik olsun diye burnunu çekişine kadar laf türetmek zevzeklikten başka nedir kime ne kazandırır. 
mutsuzsan zerre kadar işyerini sevmiyorsan bağlı olduğun kişiye kin derecesinde negatifsen cv ile biryerlere başvurman için bir sebep teşkil etmez mi.iş yok deyip hala oturuyorsan ve ekmeğini yiyorsan en azından saygı duymanı gerektirmezmi.


25.01.2017

1 yorum:

Daralan dedi ki...

iş hayatında 10 küsur yıldır varım ve geri bakıp da
Meslek hayatımın ilk yıllarındaki
stressli durumlarda "şimdi çuvalladık"
tam da gıybet edilecek durumlarda "Allah selamet versin" gibi tepkilerle yöneticilerimin aslında aklıma kazıdığı yaklaşım tarzından dolayı gerçekten onlara minnet borçluyum.
İyiki var oldunuz ve varsınız.
Şimdi başka başka işlerdeyiz ama bu tutumlar aslında nasılda bozulmuş değerler karşısında kıymetli.Şimdiki insanlar karşısındakinin söylediğini yanlış anlamak için arkasında ne düşündüğünü çözmeye çalışmak için birbirleriyle yüzeysel ve anlık iletişimlerde bulunuyorlar eğer dedikodun varsa herkesten bir fazla biliyorsun demek ve sen değerlisin. sen korkulacak insansın.senin söylediğin son söz.Sözün özü saf,sade ve pozitif çalışma ortamları özleniyor.

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.